Главная / Новости / Мотоспорт Беларуси / Расписание этапа Чемпионат Европы (East European BMA) в Стелпе, Латвия

Партнеры:

 
Какова
средняя
длина
болельщицы?
 
Рубрика: Поделиться ссылкой в соцсетях:
   Фэйсбук: 

 European Championship

(EMX65, EMX85);

East European BMA Championship (MX Women, MX50, MX Veteran, MX Senior)

Vecumnieki cup (MX Amateurs, MX2, MXOpen)

                 Stelpe, Latvia 9.07.-10.07.2016.            

 

Timetable

Saturday- July 9 th

Saturday July 8st  

From

Until

1st Circuit Control

15.00

 

Technical Control & Verification (both classes)

15.00

19.00

Meeting with Organizers

17.00

 

2nd Circuit Control (if necessary)

18.00

 

 

 

From

Until

Technical Control & Verification -  EMX85, EMX65

7.00

8.00

Registration& Technical Control BMA- MX50, MX Veteran, MX Senior, Vecumnieki cup-MX Amateurs

7.00

9.00

1st Jury Meeting

8.45

 

Start practice and qualification  MX Senior + MX Veteran  (3min + 15min)

8.30

8.50

Start practice and qualification MX 50 (3 min+12 min)

8.55

9.15

Start practice and qualification  MX Amateurs( 3 min+ 15 min)

9.20

9.40

BMA Riders, Vecumnieki cup Riders  briefing

9.50

 

Free Practice  EMX 85 (15 min)

10.15

10.35

Free Practice  EMX 65 (15 min)

10.55

11.10

1st Race MX 50 (8 min +2 laps)

11.20

 

NEE Riders  briefing

11.45

 

1 st Race  MX Senior + MX Veteran ( 15min + 2 laps)

11.55

 

Pre-Qualifying Practice EMX85 (20min) 

Free start test session immediately after qualifying practice

12.30

12.50

Pre-Qualifying Practice EMX65(15min)

Free start test session immediately after qualifying practice

13.10

13.25

1st Race MX Amateurs (15min +2laps)

13.35

 

Waiting Zone Closes EMX85 Sighting Lap

14.20

 

Qualifying Race EMX85 (15 min + 2 laps)

14.30

 

Waiting Zone Closes EMX65 Sighting Lap

15.15

 

Qualifying Race EMX65 (10 min + 2 laps)

15.25

 

2st Race  MX 50 (8min +2laps)

15.50

 

2st Race MX Senior + MX Veteran (15 min + 2 laps)

16.15

 

2nd Jury Meeting

16.30

 

2 st Race MX Amateurs   ( 15 min + 2 laps)

16.40

 

Prize Giving ceremony

17:20

 

 

 

SundayJuly 10st

 

 

From

Until

Registration& Technical Control BMA- MX Women, Vecumnieki cup- MX2, MXOpen

7.00

9.00

Start practice and qualification MX Women  (3min + 15min)

8.30

8:50

Start practice and qualification MX2, MX Open ( 3min+20min)

9.00

 

BMA Riders, Vecumnieki cup Riders  briefing

10.00

 

Warm up EMX85 (15 min) 

10.15

10.35

Warm up EMX65 (15 min)

11.15

11.30

1st Race MX Women (15 min + 2laps)

11.40

 

1nd Race MX2, MXOpen (20 min + 2 laps)

12.20

 

Waiting Zone closes EMX85 – sighting lap

12.50

 

1st Race EC EMX85 (20min + 2laps)

13.00

 

Waiting Zone closes EMX 65- sighting lap

13.50

 

1st Race EC EMX65 (12 min + 2 laps)

14.00

 

2nd Race MX Women (15min + 2 laps)

14.25

 

Waiting Zone closes EMX85 – sighting lap

14.50

 

2nd Race EC EMX85 (20min + 2 laps)

15.00

 

Waiting Zone closes EMX65 – sighting lap

15.50

 

2nd Race EC EMX65 (12min + 2 laps)

16.00

 

2nd Race MX 2, MX Open (20min + 2 laps)

16.30

 

3rd Jury Meeting

16.45

 

Prize Giving ceremony

17.15

 

 

 


29.06.2016



сделано в EleganceIT

Сайт делался в Новый Год